tit_costecnic

Compte amb un equip de treball excepcional. Professionals amb els quals em sent segur i recolzat. Són la seua disciplina diària i la constància les que m’ajuden a crèixer com a esportista i com a persona.

Gràcies a les tècniques innovadores que inclouen els entrenaments i la preparació física que em marquen, sent que junts contribuïm al fet que la pilota valenciana evolucione i no desaparega.

  • J. Agustín Larré Casaña
    J. Agustín Larré Casaña Entrenador
  • Domingo M. Palacios Nevado
    Domingo M. Palacios Nevado Entrenador
  • Carlos Castelló Alarcón
    Carlos Castelló Alarcón Preparador físic

Grup Pilota 3.0

Compromesos amb la Pilota Valenciana.

Pilota 3.0 és un projecte sinèrgic, nou i únic que reuneix a professionals de l’esport amb una formació multidisciplinària i amb 20 anys d’experiència al món de la pilota valenciana.

Pretenen contribuir al desenvolupament dels pilotaris i al creixement i evolució de la pilota valenciana en general buscant noves estratègies i aplicant noves fórmules de gestió. Utilitzen les tecnologies i les últimes tendències de l’entrenament per a augmentar el rendiment dels seus esportistes.

Partixen del respecte i el reconeixement de la pilota no sols com a esport autócton sinò també com a tradició i bé cultural sense oblidar, però, un dels seus objectius: trencar amb un dels dogmes principals que se senten en la majoria dels trinquets: «això ha sigut així tota la vida».

www.pilotatreszero.com