Palmarés

Somnis fets realitat

Aquests èxits no hagueren sigut possibles sense l’ajuda dels companys que han jugat al meu costat i sense el suport de la meua gent.

palmares 2016 puchol II
2016
  • Campió Individual d’Escala i Corda Trofeu President de la Generalitat Valenciana
  • Subcampió Copa Diputació de València d’Escala i Corda
  • Campió Copa Diputació d’Alacant d’Escala i Corda
  • Campió Trofeu President de la Diputació de València de Frontó
palmares 2015 puchol II
2015
  • Campió Circuit Professional d’Escala i Corda
  • Subcampió Individual d’Escala i Corda Trofeu President de la Generalitat Valenciana
  • Subcampió Copa Diputació de València d’Escala i Corda
palmares 2014 puchol II
2014
  • Campió Copa Diputació de València d’Escala i Corda
  • Campió Copa Diputació d’Alacant d’Escala i Corda
  • Campió Trofeu President de la Diputació de València de Frontó
palmares 2013 puchol II
2013
  • Subcampió circuit Professional d’Escala i Corda
  • Campió Màsters Pilota Generalitat Valenciana EiC
  • Campió Trofeu President de la Diputació de València de Frontó
palmares 2012 puchol II
2012
  • Campió Copa Diputació de València d’Escala i Corda
  • Campió Trofeu President de la DIputació de València de frontó
  • Campió de la lliga Oxford d’Escala i Corda (sub23)
palmares 2011 puchol II
2011
  • Campió Trofeu President de la Diputació de València de frontó

Col·laboren

logo imedes
logo puchol gesmed