Em fa moltíssima il·lusió poder presentar-vos, per fi, la meua pàgina web. A partir d’ara, a més del trinquet, em podreu trobar en aquest espai online, on penjaré notícies de les meues competicions i dels projectes esportius on participe.

Aquesta pàgina web evidencia l’evolució de la pilota valenciana: un esport que mira cap al davant i s’adapta a les noves tecnologies i societats. És l’hora de modernitzar-se per poder arribar a un major nombre de persones i d’oferir informació a tots aquells que no poden acudir a veure tantes partides de pilota com desitjarien.

Un espai a la vostra disposició

A més, empraré aquest espai per contactar amb els possibles espònsors que vegen els beneficis d’establir un contracte de patrocini amb mi con amb pilotari professional. Per això he volgut transmetre els valors que em representen amb aquesta frase:

“Crec que amb disciplina, humilitat, responsabilitat, millora i esperança tot arribarà”.

web puchol II pilotari professional

Durant tots els anys que he jugat a pilota he aprés a alçar-me després de cada bac, a fer-me fort, esforçar-me i millorar les meues debilitats. Al presentar-vos aquest web, un projecte molt desitjat per la meua part, he millorat un dels meus objectius principals: mostrar tots els beneficis que aporta la pilota valenciana i contagiar el que a mi em fa sentir al major nombre de persones.

Sé que cada volta són més els #pucholfans i em sent molt orgullós del recolzament que rep quan estic al trinquet per part d’amics, companys i seguidors; aquest ha sigut un altre incentiu que m’ha animat a obrir el meu espai web. Estic segur que agraireu tindre un lloc on trobar les meues últimes aparicions esportives i us invite a formar part d’ell: m’agradaria que comentàreu i m’acompanyàreu en el meu camí cap als nous somnis.

Gràcies, de nou, per estar sempre ahí. Es veiem prompte!

Recent Posts
documental puchol II pilotari