18 de juny. Sabeu què? Mai oblidaré eixe dia.
Després de tant de temps esperant, es va estrenar “Puchol II”, el documental de Pilota 2.0 amb la col·laboració del Instituto Imedes i Gesmed que fa un recorregut per la meua trajectòria personal i professional.

Documental Puchol II: un homenatge a la pilota valenciana

50 minuts que arrepleguen a figures importants per a mi com el meu pare, el meu avi Valero o els meus entrenadors Agustín Larré i Domingo Palacios. Una pel·lícula que dignifica a la pilota valenciana, l’esport que m’apassiona, i el situa en el lloc que es mereix.

En aquest documental “íntim” es descobreixen alguns dels secrets de la pilota valenciana, com és el meu dia a dia, la meua rutina d’entrenament i el camí que he seguit per a arribar on estic ara.

Sense dubte, va ser un autèntic plaer veure la sala Luis García Berlanga de la Filmoteca plena d’amics, companys de trinquet, familiars i amants de la pilota valenciana que vau voler compartir amb mi una ocasió tan especial.

Des d’ací aprofite per a donar-li les gràcies a Agustín i Domingo per fer realitat aquesta gran idea, a Sergi Tarín per executar-la i a tots els que d’una manera o una altra heu participat per a fer-ho possible.

Gràcies a tots els que vau venir a recolzar-me i a acostar-vos, una vegada més, a mi i a l’esport que ens uneix.

Recent Posts
web puchol II